Radiodrama.gr
ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ - Ποικιλία να χάνεσαι τιμές να κερδίζεις
Το χαμόγελο του παιδιού
BIRDY - PEOPLE HELP THE PEOPLE - 2011
Ακούστε Live
Live Winamp
Live Media Player
Live Real Player
ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΑΙΖΟΝ!!!!
Αφιέρωση

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΥΡΩ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?


"Το Χαμόγελο του Παιδιού" , επιβιώνει και εργάζεται , 365 ημέρες το χρόνο , 24 ώρες το 24ωρο , χάρη στη δική σου συμμετοχή , αντιμετωπίζοντας ανάγκες παιδιών - θυμάτων σωματικής , σεξουαλικής και ψυχολογικής κακοποίησης , παιδιών με προβλήματα υγείας , παιδιών των οποίων οι συνθήκες στο οικογενειακό περιβάλλον δεν είναι κατάλληλες , παιδιών με οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης...

Αν και ο Οργανισμός διαχειρίζεται και αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τους πόρους του , αντιμετωπίζει , ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες , δυσκολίες ως προς την κάλυψη των αναγκών των παιδιών . Στην προσπάθειά μας να επιλύσουμε άμεσα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα των παιδιών , ερχόμαστε αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα : Κάθε καλοκάιρι ενώ ο κόσμος απουσιάζει , οι εταιρίες υπολειτουργούν ή κλείνουν , "Το Χαμόγελο του Παιδιού" βρίσκεται στην πολύ δύσκολη θέση να καλύπτει συνεχώς όλο και περισσότερες ανάγκες παιδιών . Το πρόβλημα της επιβίωσης αλλά και τα "όχι" που , λόγω έλλειψης χώρου και πόρων , αναγκαζόμαστε να λέμε σε χιλιάδες παιδιά που χρειάζονται την υποστήριξή μας , γίνεται ολοένα και εντονότερο .

Άραγε , έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς πως καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες των παιδιών "Το Χαμόγελο του Παιδιού" ?

 Στα 14 χρόνια δράσης του ο Οργανισμός μας επιβιώνει αποκλειστικά χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες - χρηματικές ή σε είδος - φίλων εταιριών που συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών των παιδιών . Απο τα συνολικά έσοδα προς τον Οργανισμό το 2008 . το 82,10% προήλθε απο τον ιδιωτικό τομέα , δηλαδή τον απλό κόσμο και τις εταιρίες , το 12,91% απο ενέργειες ανεύρεσης οικονομικών πόρων , το 2,32% απο επιδοτήσεις/επιχορηγήσεις του δημοσίου τομέα , το 1,16% απο έκτακτα έσοδα , το 1,02% απο την εκμετάλλευση ακινήτων , το 0,33% απο τόκους και το 0,16 απο επιμέρους πόρους . Απο τις δαπάνες αυτές , το 72,57% διατέθηκε στα προγράμματα υποστήριξης των παιδιών , το 1,67% στις ενέργειες ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υποστήριξη των προγραμμάτων , το 4,66% σε δαπάνες στέγασης , τεχνικά έργα , επισκευές , έπιπλα και λοιπό εξοπλισμό , το 8,58% σε λοιπές δαπάνες , το 3,54% σε φορολογία και τέλη και το 8,88% σε έξοδα διοίκησης του Οργανισμού .

Αξίζει να σημειωθεί οτι τα οικονομικά στοιχεία του Οργανισμού ελέγχονται απο το σώμα ορκωτών ελεγκτών price waterhouse coopers.

Με άλλα λόγια , απο το 1 ευρώ που προσφέρεται στον Οργανισμό , τα 90 λεπτά αξιοποιούνται απευθείας προς το σκοπό για το οποίο και εξαρχής προσφέρονται .

Ναι , πιστέψτε το , η αξία της συμμετοχής σας είναι τεράστια , μην την υποτιμάτε ! Γι' αυτό πριν φύγετε διακοπές , θυμηθείτε να χαρίσετε ενα χαρούμενο καλοκαίρι και σε χιλιάδες παιδιά , θυμηθείτε να ενισχύσετε " Το Χαμόγελο του Παιδιού" και τις δράσεις του , που δεν θέλουν να κάνουν διακοπές .

Έχουμε τη βεβαιότητα οτι , όπως όλες τις άλλες φορές που σας χρειαστήκαμε , έτσι και τώρα θα βρεθείτε το ίδιο δυναμικά στο πλευρό των παιδιών μας , δίνοντας τη δύναμη και τα εφόδια να ξεπεράσουν και αυτό το καλοκαίρι , χωρίς να χρειαστεί να μειώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουμε και χωρίς να χρειαστεί να απαντήσουμε κανένα "όχι" .

"Το Χαμόγελο του Παιδιού" είναί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του International center for missing and exploited children , μέλος του CHI , μέλος της Διεθνούς ιστοσελίδας για τα εξαφανισμένα παιδιά www.missingkids.com , μέλος στο missing children europe , ΜΚΟ με ειδικό συμβουλευτικό καθεστώς στο ECOSOC και συνεργαζόμενος φορέας στο DPI των Ηνωμένων Εθνών .

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ".

ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ
Έχουμε λάβει πολλά μηνύματα απο γονείς που ζητούν συμβουλές ώστε να κρατήσουν τα παιδιά τους ασφαλή κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών . Γι΄αυτό το λόγο , έχουμε δημιουργήσει έναν σύντομο οδηγό με συμβουλές ασφαλείας . Οι γονείς που έχουν συγκεκριμένα ερωτήματα ωστόσο είναι ευπρόσδεκτοι να συνεχίσουν να μας στέλνουν μηνύματα ή να καλούν στην Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056 .
Sun Radio Diavlos Radio ECO GREEN donna-cosmetics ΙΚΤΕΟ ΔΡΑΜΑΣ Τετρακοσάρι

© Copyright 2006-2018 radiodrama.gr - All rights reserved - Developed and designed by thanpa
Περί το radiodrama.gr Όροι χρήσης Θέσεις εργασίας Επικοινωνία